Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Haydi Beşiktaş! Hem Porto hem Portekiz, 'Kartal' görsün

Düzenleyen:
Haydi Beşiktaş! Hem Porto hem Portekiz, 'Kartal' görsün

SPOR Haberleri

Temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi’nde hiç Portekiz takımı deviremedi ve Porto’ya karşı henüz galibiyet göremedi. Bu gece o gece olması dileğiyle

Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş ile bu gece sahne alıyoruz. Rakibimiz dev organizasyonun gediklisi Porto. Maç deplasmanda. Rakipte Aboubakar ve Maxi Pereira cezalı. Siyah-beyazlılar adına maçın iki özel önemi söz konusu. Kara Kartal, Portekiz temsilcilerini Şampiyonlar Ligi’nde (4 maçta) henüz yenme başarısı gösteremedi. Bu organizasyonda ilk iki maçını Porto ile yapan siyah-beyazlı ekip, rakibine iki karşılaşmada da mağlup olmuştu. Geçen sezonki eşleşmede ise Portekiz temsilcisi Benfica ile 2 maçta da beraberlik sonucu çıkmıştı. 
Rakibi Porto’yla ilk kez 2007-08 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde eşleşen siyah-beyazlılar, iki karşılaşmadan mağlup ayrılırken 2010-2011’de bu sefer Avrupa Ligi’nde rakip olunmuştu. İlk maçı 3-1 yitiren temsilcimiz rövanşta ise 1-1 berabere kalmıştı. Bu gece dileğimiz ve isteğimiz Portekiz’de hem ilk defa kazanmak hem de Porto’ya Beşiktaş mağlubiyeti tattırmak. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan ve tedavisi süren Gökhan Gönül dışında eksik bulunmuyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...