HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Naim Süleymanoğlu'nun şuuru açıldı

Düzenleyen:
Naim Süleymanoğlu'nun şuuru açıldı
Naim Süleymanoğlu, , Haber

SPOR Haberleri

Naim Süleymanoğlu'nun doktoru, Süleymanoğlu'nun şuurunun açıldığını ve konuşabildiğini açıkladı.

Efsane halterci Naim Süleymanoğlu, karaciğer sirozu teşhisiyle İstanbul'da tedavi altında. Bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırılan Naim Süleymanoğlu yoğun bakıma alındı.

ŞUURU AÇILDI

Doktorları yapılan açıklamada Süleymanoğlu'nun şuurunun açıldığını, efsane haltercinin tepki vermeye başladığını söyledi. Başarılı sporcunun sabah saatlerinde doktorlar içeri girdiğinde, "Hoş geldiniz" dediği öğrenildi. 

"KİMSEDEN YARDIM İSTEMEYİN, ÖLÜRSEM ÖLÜRÜM"

Hastalığının kimse tarafından bilinmesini istemeyen Naim Süleymanoğlu, en yakınlarına şu sözleri söyledi: "Kimseye söylemeyin, kimseden benim için bir yardım sakın talep etmeyin, kimseyi aramayın, zaten yaşımı doldurdum. Ölürsem ölürüm."

Naim Süleymanoğlu'nun şuuru açıldı

HALİL MUTLU'YA HABER VERDİLER

Çocuğundan bile hastalığını saklayan Naim Süleymanoğlu'nun durumunun ciddiye binmesinin ardından, yakınları Halil Mutlu'ya haber vermek zorunda kaldı.

Süleymanoğlu'nun 2 aydır yoğun tedavi gördüğü kaydedildi. Geçen hafta iyileşip taburcu edilen Cep Herkülü, iki gün sonra tekrar fenalaşınca ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...