Süper Lig Puan durumu, Fikstür, kalan maçlar | Süper Lig Son Görünüm

Düzenleyen:
Süper Lig Puan durumu, Fikstür, kalan maçlar | Süper Lig Son Görünüm

SPOR Haberleri

Süper Lig'de puan durumu, fikstür, kalan maçlar ve son görününüm ile ilgili merak ettiklerinizi bu haberde derledik. Süper Lig'de 28 hafta geride kaldı... Peki Süper Lig'de puan durumu, kalan maçlar ve son görünüm nasıl? İşte Süper Lig Puan Durumu ve Gelecek Hafta fikstürü...

Süper Lig'de puan durumu, fikstür, kalan maçlar ve son görününüm gibi merak ettiklerinizi bu haberde derledik. Süper Lig'in 28. haftası tamamlandı. Zirve yarışını sürdüren Başakşehir, Gençlerbirliği deplasmanında 90+2'de gol yiyerek ağır bir yara aldı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in galip geldiği haftada Galatasaray 3 puanı Ankara'da bırakarak zirveyi Başakşehir'e bıraktı. İşte Galatasaray, Başakşehir, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Süper Lig'deki diğer bütün takımların son maçları, ligdeki durumları...

Süper Lig'in 28. haftası geride kaldı. Fenerbahçe Beşiktaş ve Başakşehir haftayı galibiyetle kapatırken, Galatasaray, Gençlerbirliği deplasmanında 3 puan bıraktı. İşte Süper Lig puan durumu ve 29. haftanın programı.

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

 

Süper Lig Puan durumu, Fikstür, kalan maçlar | Süper Lig Son Görünüm

LİGİN ZİRVESİNDE KRİTİK DERBİ

İlk yarının en kritik maçında lider Galatasaray, 6 puan önünde bulunduğu Beşiktaş'a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, kalan 4 maç içinde en zorlu sınavını Beşiktaş deplasmanında verecek. 

Galatasaray diğer 3 maçında ise Akhisar ve Göztepe ile sahasında, Malatyaspor'la deplasmanda karşılaşacak. 

Derbinin diğer cephesinde ise kazanmak zorunda olan bir Beşiktaş var. Siyah-beyazlı ekip Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esmesine rağmen Avrupa maçları dönüşü sıkıntılar yaşıyor. Galatasaray'ı sahasında yenerek farkı 3'e indirme şansını iyi kullanmak isteyen Beşiktaş, olası kayıpta ligin ilerisi için sıkıntılı günler yaşayabilir.

Beşiktaş'ın Galatasaray derbisinden sonra kalan 3 maçı ise; Kayserispor ve Sivasspor'la deplasmanda, Osmanlıspor'la ise sahasında olacak.

Süper Lig Puan durumu, Fikstür, kalan maçlar | Süper Lig Son Görünüm

FENERBAHÇE LİGE DÖNDÜ

Aykut Kocaman'ın istifa krizini atlatan Fenerbahçe, Antalyaspor galibiyetiyle Beşiktaş'ı geride bırakarak üçüncü sıraya yükseldi. İnişli çıkışlı futboluyla eleştirilen sarı-lacivertli ekip şampiyonluk yarışının içinde kalmaya devam ediyor.

Gelecek hafta oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinden çıkacak sonuca göre zirveye biraz daha yaklaşma hesapları yapan Fenerbahçe'nin kalan 4 maçı şu şekilde; Kasımpaşa, Bursaspor (D), Karabükspor, Konyaspor (D).

Süper Lig Puan durumu, Fikstür, kalan maçlar | Süper Lig Son Görünüm

EN AVANTAJLI TAKIM BAŞAKŞEHİR

1 maçı eksik Başakşehir, Galatasaray'ın 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Kayserispor'u yenmesi durumunda sarı-kırmızılı ekiple aynı puana gelecek olan İstanbul ekibi, derbinin sonucuna göre Galatasaray'ı geçerek zirveye yerleşebilir.

Bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray'ı yenen, Beşiktaş ve Trabzonspor'la berabere kalarak 4 büyüklere kaybetmeyen Başakşehir, devre arasına kadar 5 maça daha çıkacak.

Bu akşam oynanacak Kayserispor maçından sonra Başakşehir'in kalan maçları sırasıyla; Osmanlıspor, Sivasspor (D), Antalya, Kasımpaşa (D).

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...