Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzon’un yeri zirvedir

Düzenleyen:
Trabzon’un yeri zirvedir

SPOR Haberleri

Tecrübeli hoca, “Hedefi olan bir camiayız. Artık sistemimiz oturdu, 3 maçı kazanıp, zirveye iyice yaklaşmak istiyoruz” dedi

Kasımpaşa maçı öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Rıza Çalımbay, “Trabzonspor’un yeri zirvedir, yukarıdan kopmamamız lazım” dedi. Zor dönemde göreve gelen ve bordo-mavili camiaya maç üstüne maç kazandıran tecrübeli teknik adam; “Biz her zaman hedefi olan bir takımız, Trabzonspor’un yeri buralar olmamalı, ben ve oyuncularım bunun bilincindeyiz. Taraftarımızın şampiyonluk arzusunu da biliyoruz, gelecek 3 maçı kazanarak devre arasına moralli girmek ve zirveye iyice yaklaşmak amacındayız” dedi. 
> Daha iyi olmalı
En büyük hedefinin başarılı olmak olduğunu belirten Çalımbay, “27 gol yendi, bunları ben yemedim. Benim dönemimde 6 gol yedik, 3’ünü kendi kalemize attık. Onu bana yüklemesinler. İyiye gidiş var. Bunu daha da çoğaltmalıyız. Artık sistemimiz oturdu. Şimdiye kadar takımları en iyi yere taşıdım. Burada daha iyisini yapmak istiyoruz” ifadesini kullanırken, “Sözleşmemin sezon sonuna kadar olmasını kendim istedim. Memnunsak, yönetim isterse zaten devam eder. Birbirimizi üzmeye gerek yok” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...