Avcı’dan şah ve mat!

Avcı’dan şah ve mat!

SPOR Haberleri

Başakşehir 1-0 geriye düştüğü Antalya maçını kulübe desteğiyle çevirdi. 7’de Maicon’un golüyle gerişe düşen İstanbul ekibi, Epureanu (2) ve oyuna sonradan giren İrfan Can ve Mevlüt’ün golleriyle güldü.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda yağmurla başlayan temposu her geçen dakika yükselen bir maç vardı. Antalyaspor, geçen hafta liderliği kaybeden yaralı Başakşehir karşısındaydı. Gol erken geldi. 7’de Deniz Kadah sağdan bindirdi, Eto’o ceza sahası içine gönderilen topu arkaya bıraktı, Maicon ağları havalandırdı: 0-1. Sonrasında Visca, Mehmet Batdal, Emre ve Epureano’nun vuruşlarında gole izin vermeyen bir Ferhat “Kaplan” vardı. Ki ikinci yarının hemen başında Visca’nın ağlara giden topunu da parmaklarının ucuyla çelen de Ferhat’dı. Forvetlerin yapamadığını Epureanu korner organizasyonunda 53’te yaptı ve tabela eşitlendi. Abdullah Avcı son 17 dakikada oyuncu değişikliklerine gitti. Mevlüt ve Nepoleani hamlesine 78’de İrfan Can Kahveci de eklendi. Bu hamleler sonuç verdi. 81’de önce İrfan Can 1 dakika sonra da Mevlüt ağları havalandırdı. Son sözü ise günün başarılı ismi Epureanu söyledi: 4-1. G.Saray, Malatya’ya yenilince de tekrar liderlik geldi.

Abdullah Avcı: Bir gol rakibin direncini kırdı
Başakşehir’in hocası Abdullah Avcı, Antalya maçını değerlendirdi: Antalyaspor ilk yarıda 6 tane şut çekti, biri gol oldu. İkinci yarıda ilk yarıda veremediğimiz tepkileri verdik. Bir gol bizi oyunun içine sokacaktı. Rakibin golden sonra direnci düştü. Top 62 dakika oyunda kaldı. Yüzde 64 topa sahip olduk. Biz 30 tane şut (sezon rekoru) attık, 11 korner kullandık. Duran toplardan iki gol bulduk. Oyun olarak hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı söyleyebilirim. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. 

4-1’LİK MAÇTAN NOTLAR

> Başakşehir’de cezalı Adebayor ve Mahmut ile sakat Elia yoktu. 
> Mehmet Batdal bu sezon ilk kez bir lig maçına 11’de başladı. 
> A Millî Takım’ın hocası Mircea Lucescu maçı tribünden izledi.
> Samuel Eto’o 23’te sakatlandı ve yerini El Kebir’e bıraktı.
> Sarı gören Epureanu Kasımpaşa maçında cezalı duruma düştü.
> Başakşehir iç sahadaki son 5 maçını da kazanmasını bildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...