Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Benfica Başkanı'ndan Fenerbahçe yorumu

Benfica Başkanı'ndan Fenerbahçe yorumu

SPOR Haberleri

Benfica-Fenerbahçe maçının ardından Portekiz kulübünün başkanı Luis Filipe Vieira, flaş röportajda açıklamalarda bulundu.

Benfica-Fenerbahçe maçının ardından, Portekiz kulübünün başkanı Luis Filipe Vieira açıklamalarda bulundu.

Vieira, "Kadromuz belli. 31 Ağustos'a kadar bazı değişiklikler, transferler olabilir. Bundan sonra oyuncu satmayı düşünmüyoruz." ifadelerini kullandı.

"JONAS İLE KONTRAT YENİLEMEK İSTİYORUZ"

Bu sözler üzerine gelen Jonas sorusuna Vieira, "Jonas'ın bizimle 1 yıl daha kontratı var. Ondan çok mutluyuz. Teknik ekip de öyle. Son 20-30 yılda Benfica forması giymiş en önemli oyunculardan bir tanesi. Biz onunla kontrat yenilemek istiyoruz. Gerisi Jonas'a kalmış, ona sorun." cevabını verdi.

"OYUNUN KARŞILIĞINI ALAMADIK"

"Kazandık ama oynadığımız oyunun karşılığını alamadık. Fenerbahçe gibi önemli bir rakip karşısında galip gelmek önemliydi." diyerek sözlerini sürdüren Benfica Başkanı, "İlk maçı kazanmak istiyorduk. İyi bir avantaj elde ettik, şimdi ikinci maça bakacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...