HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Negredo zamanı

Düzenleyen: /
Negredo zamanı
Negredo, Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri

Avrupa’da turu getiren İspanyol oyuncu sürpriz olmazsa BB Erzurumspor karşısında takımın as golcüsü olacak.

Murad Tamer

Lige Akhisarspor galibiyetiyle başlayan, UEFA Avrupa Ligi’nde de Avusturya deplasmanında 2-1 mağlup olmasına rağmen play-off turuna yükselmeyi başaran Beşiktaş, ligdeki ilk deplasman karşılaşmasında Süper Lig’in yeni ekibi BB Erzurumspor karşısında çıkacak. Karşılaşma öncesinde golcülerden yana dertli olan siyah-beyazlılarda sezon öncesinden bu yana gönderilmeye çalışılan Alvaro Negredo göze girdi. Son LASK Linz maçında turu getiren isim olan İspanyol oyuncuya ödül olarak Erzurum deplasmanında ilk 11’de şans verilecek. Teknik Direktör Şenol Güneş’in son anda kararını değiştirmediği takdirde Negredo takımın as golcüsü olarak sahaya çıkacak.

10 numara Babel
Güneş’in, Quaresma’ya yer açmak için sahaya dizilişinde önemli değişikliklere imza atması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta Akhisar MAÇINDA oyuna giremediği için sinirlenen ve yeleğini yedek kulübesine fırlatan Portekizli oyuncuyu küstürmek istemeyen tecrübeli çalıştırıcı, LASK Linz maçındaki performansını hiç beğenmediği Oğuzhan’ı yanında oturtacak. 10 numara bölgesinde Hollandalı yıldız Babel’i oynatmayı planlayan Şenol Hoca, Lens ile Quaresma’yı kanatlarda dönüşümlü olarak kullanacak. Son idmanda bu dizilişi deneyen Şenol Güneş’in sahaya da bu şekilde çıkmayı düşündüğü öğrenildi.

TURU GETİRMİŞTİ
Sezon öncesinden bu yana istenmeyen adam olarak ilan edilen Alvaro Negredo, LASK Linz deplasmanında oyuna sonradan girmiş ve son anda attığı golle Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde play-off turuna yükselmesini sağlamıştı.

Partizan’a erteleme
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş’ın rakibi olan Partizan, temsilcimizin karşısına bir haftalık dinlenme ile çıkacak. Sırbistan Futbol Federasyonu, ülke puanının önemi ve Sırp takımlarına Avrupa’da destek amacıyla Partizan’ın bu haftaki lig maçını ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.

25 günde altıncı maç
Sezonun başlamasıyla Beşiktaş 25 günde 6. resmi maçına çıkacak. Siyah-beyazlılar, yeni sezonda 4’ü UEFA Avrupa Ligi ön eleme turları, biri de Süper Lig’de olmak üzere 5 resmi maçta 4 galibiyet ve bir yenilgiyle sahadan ayrıldı. Kartal, bu müsabakalarda 12 gol atıp, kalesinde 3 gol gördü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...