Şenol Güneş abisine sert cevap verdi

Düzenleyen:
Şenol Güneş abisine sert cevap verdi

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın teknik patronu Zekeriya Güneş’in, “Sezon sonu takımdan ayrılacak” sözleri için, “Abim benim tezgâhımı mı hazırlıyor? Acımasız olduğumu bilir” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Kayserispor maçının ardından, “Oyunun kontrolü bizdeydi. Genel olarak kazanmayı hak ettik. Bütün oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi. Seyirci destek oldu” derken, “Rakibin oyun anlayışı itibarıyle iyi oyuncuları var. Maç kaybından sonra güven ve moral kaybı olunca direnç düşebiliyor. Medel sol bekte oynamasına rağmen sahanın yıldızıydı. Koşmak, takım için kendini feda etmek, takıma katkı için çalışmak önemli. Bunu yaptığımız zaman gerisi kendiliğinden geliyor. Eksiklerimiz tabi var. Akıcı futbol konusunda oturtmamız gereken şeyler söz konusu. Tek pasla oynadığımız zaman iyiyiz. F.Bahçe maçında bunu yapamadık” değerlendirmesi yaptı.

Hazır olmalılar
Her oyuncunun hazır olması gerektiğini söyleyen Hoca, “Mustafa, Larin ve Roco bizim oyuncumuz. Dorukhan sağ bekte de oynayabilir ama ben orta sahada daha iyi görüyorum, Gökhan Töre de şans bulacaktır” ifadesini kullandı. Abisi Zekeriya Güneş’in, “Şenol sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılacak” sözlerine sert tepki gösteren tecrübeli çalıştırıcı, “Abim beni aramadı, hatır sormadı. Benimle alakalı beyanat vermiş. Muhtemelen kahvede konuşmuştur. Benim acımasız olduğumu bilir, kızgın olduğumu da. Abim benim tezgâhımı mı hazırlıyor. Menajerim değil. 1,5 senedir böyle bir kampanya var. Gitsin kalsın diye. 2 senedir bu nifak tohumu atanlar yorumlarına devam ediyor” dedi.

Takım oyunu lazım!

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Ne kadar yetenekli oyuncular olursa olsun bu takım oyunuyla sahaya yansıtamadığınız sürece hiçbir işe yaramıyor” derken, “Takım oyunuyla alakalı ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. İkinci golden sonra denge de gitti” diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...