Larin cepte!

Larin cepte!

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, Love dışında elinde fazla forvet olmadığı için Cyle Larin’le özel olarak ilgileniyor. Genç golcüyü muhtemel sakatlıklara karşı hazırda tutuyor

MURAD TAMER

Cenk Tosun’un Everton’a transfer olmasından itibaren golcülerden yana yüzü gülmeyen Beşiktaş’ta bu defa Cyle Larin terapisi başladı. Vagner Love’un ligdeki son Kayserispor maçında sürpriz bir şekilde formayı kapıp bir de gol atması üzerine Cyle Larin’e yedek kulübesi gözükmüştü. Ancak Teknik Direktör Şenol Güneş, genç oyuncunun her şeye rağmen hazır olması için elinden geleni yapıyor. Mustafa Pektemek’ten vazgeçtiği için golcü olarak Larin’den başka alternatifi bulunmayan tecrübeli çalıştırıcının, muhtemel bir sakatlık durumunda Vagner Love’un yerini alabilmesi için Kanadalı forvetle özel olarak ilgilenmeye devam ediyor. Şenol Hoca’nın idmanlarda sık sık görüştüğü Larin’e “Henüz çok gençsin. Önüne sürekli fırsat çıkacağı için çalışmaya devam etmelisin. Sana çok ihtiyacımız olacak” dediği öğrenildi.

Mansız da devrede
Öte yandan Larin için Şenol Güneş’in yardımcısı İlhan Mansız da özel olarak mesai yapıyor. Potansiyeli yüksek olan 23 yaşındaki oyuncunun fizik gücünü kullanamadığı ve son vuruşlarda etkisiz olması sebebiyle gerçek performansını gösteremediğini düşünen Mansız’ın, yine de gelişime çok açık olduğu için Larin’in eksik yönleri üzerinde çalıştığı öğrenildi. Ayrıca Şenol Güneş’in de maç alışkanlığının azalmaması ve daha çok tecrübe kazanması için Kanadalı forveti sonradan da olsa sık sık oyuna almayı planladığı da gelen bilgiler arasında. Bu sezon ligde 4 maça çıkmasına rağmen 122 dakika süre alabilen Larin henüz ağları havalandırmayı başaramadı. UEFA Avrupa Ligi’ndeki 7 maça da ilk 11’de başlayan Kanadalı oyuncu sadece B36 Torshavn maçında 3 gol birden atmıştı.    

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...