Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

16 isim PFDK’da

16 isim PFDK’da

SPOR Haberleri

Ve olaylı derbi cezaları için geri sayım başladı. Tahkim Kurulu dün sevkleri yaptı.

Kırmızı kart gören Jailson, Soldado ve Ndiaye gibi isimlerle birlikte, olaylara karışan Donk ile Rodrigues tedbirli (her birine 5-10 maç arası ceza bekleniyor), tribünde olmasına rağmen soyunma odası koridoruna giren Mariano tedbirsiz PFDK’ya gönderildi. Olaylara karışan isimler ‘sportmenliğe aykırı hareketten’ değil, ‘saldırı’ maddesinden sevk edildi. Fatih Terim, hakem Fırat Aydınus’un raporu doğrultusunda, hakaret ve tehdit ile maç sonrası açıklamalarından ağır ceza (3-14 maç arası bekleniyor) alacak.

Cengiz ve Albayrak da var
Kulüp resmî sitesinden yapılan açıklamalardan dolayı Başkan Mustafa Cengiz ile maç sonu demeçleri yüzünden 2. Başkan Abdürrahim Albayrak da sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı kurula gönderildi. Antrenör Hasan Şaş da saldırıdan sevk edildi ve 5 ila 10 maç men ceza alması muhtemel. Ayrıca iki kulüp görevlileri Uğur Yıldız, Fahri Yılmaz, Eray Sözen, Hande Sümertaş, Bülent Ataş ve Ali Bozan da PFDK’ya gitti. Kurula gönderilen toplam 16 kişi için cezalar perşembe günü açıklanacak.

Güven yara aldı
Sarı-kırmızılı kulüpten, “PFDK’ye sevk edilen isimler ve sevkin zamanlaması, hiçbir iyi niyet yaklaşımı ile bağdaştırılamaz. Ateşi yakıp içine dinamit atan ile söndürmeye çalışan farkı gözetilmemiştir. TFF ve kurullarına ait güven sorgulaması, onarılamaz bir yara daha almıştır” denildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...