Kosifler’den 20 milyon avroluk yatırım

Düzenleyen:
Kosifler’den 20 milyon avroluk yatırım

T-Otomobil Haberleri

30 yılı aşkın tecrübesiyle otomotiv sektöründe varlığını sürdüren Kosifler Oto, uzun dönem araç kiralama sektörüne de markasını taşımayı başardı.

30 yılı aşkın tecrübesiyle otomotiv sektöründe varlığını sürdüren Kosifler Oto, uzun dönem araç kiralama sektörüne de markasını taşımayı başardı. Lüks otomobil segmentinde araç kiralamaya özel bir hizmet anlayışı getirdiklerini belirten Kosifler Oto Kiralama Müdürü Can İsmigüzel, 2017 ilk yarısı sonuna kadar toplamda yaptıkları 20 milyon avroluk yatırım ile büyümeye devam edeceklerini söyledi. 
BMW Serileri, Range Rover, MINI, Jaguar ve Land Rover gibi üst segment markaların ilk çıkan araç modellerinin kiralanmasına olanak tanıyan Kosifler Oto Kiralama, çocuk koltuğu, iPad tutucu gibi kişiye özel aksesuar donanımı ile özel araç tasarlama fırsatı da sunuyor. Kosifler Oto Kiralama Müdürü Can İsmigüzel “Müşterilerimiz kiralayacakları otomobilleri, satın almak isteyecekleri şekilde kişiselleştirebiliyor. Bu bizim sunduğumuz en önemli ayrıcalıklardan biri. Yani BMW 5 Serisi kiralamak isteyen bir kişi geldiğinde aracı satın alacak gibi kişiselleştirme imkânına sahip. Dönem sonunda da isteyen kişiler kiraladıkları aracı satın alabiliyorlar. Aynı zamanda, alternatif ödeme seçenekleri, adrese teslimat ve 2. el kiralama ile ilgili de özel hizmetlerimiz bulunuyor” dedi.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...