Anadolu Isuzu’nun kalitesi tescillendi

Düzenleyen:
Anadolu Isuzu’nun  kalitesi tescillendi

T-Otomobil Haberleri

Isuzu Japonya ekibinin, Anadolu Isuzu’nun Türkiye’deki tüm üretim alanlarında yaptığı denetleme ve değerlendirme çalışmaları sonuçlandı.

450 prosedür titizlikle incelenerek, kamyon fabrikası ve D-max hatları için var olan IMM Sertifikası yenilenirken, otobüs fabrikası da ilk kez IMM Sertifikası almaya hak kazandı. Böylece Anadolu Isuzu, Asya kıtası dışında IMM sertifikasına sahip olan tek fabrika oldu. Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, sertifika töreninde yaptığı konuşmada şu bilgileri verdi: Anadolu Isuzu’daki kalite odaklı çalışmalarımızın sonucunu bugün bir kez daha almış olmaktan gurur duyuyoruz. 2015 verilerine göre; dünyada IMM sertifikasına sahip toplam 14 kuruluştan biriyiz. Bunlardan 8’i Japonya’da. Anadolu Isuzu ise Asya kıtası dışında yer alan tek IMM sertifikalı kuruluş olma özelliğine sahip.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...