Nokia X2 özellikleri ve fiyatı! İşte tüm detaylar

Nokia X2 özellikleri ve fiyatı! İşte tüm detaylar

TEKNOLOJİ Haberleri

Nokia'nın Android işletim sistemli akıllı telefon serisi X'in yeni üyesi X2 tanıtıldı ve satışa sunuldu. X2 özellikleri ve fiyat bilgisi burada.

Nokia X2 ne kadar, özellikleri nelerdir? Nokia X2 adlı telefon fiyatı, Nokia X'e nazaran önemli güncellemelerle geliyor. Bunların en başında ise artırılmış bellek geliyor. Nokia X2'nin teknik detayları arasında 800x480p çözünürlükte 4,3 inç ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli Snapdragon 200 işlemci, 1 GB bellek, artırılabilir 4 GB depolama alanı, LED flaşlı 5 MP arka ve VGA ön kamera, 1800 mAh pil, çift SIM desteği, WiFi, Bluetooth 4.0, özelleştirilebilir Fastlane arayüzü yer alıyor. 21,7×68,3×11,1 mm ölçülerinde olan telefonun ağırlığı ise 150 gram. Ayrıca ön yüze fiziksel bir giriş düğmesi de eklendi. Parlak renklerde ve plastik bir kasaya sahip Nokia X2'ye Nokia Store üzerinden uygulamalar indirilebiliyor; Android uygulamaları da sorunsuzca çalıştırılabiliyor. Nokia X2'nin fiyat etiketi ise 100 euro. Stuff


Nokia, iPhone'dan daha mı iyi?
Fiyatlar ve sunulanlara bakıldığında birçok kullanıcı Nokia'yı tercih edebilir. Ne dersiniz?


Bir yandan üst seviye telefonlara yeni örnekler gelirken bir yandan da uygun fiyatlı ekonomik telefon seçenekleri artıyor. Nokia'nın Lumia 635'i de onlardan bir tanesi. 4.5 inç ekranı bulunan telefon, en ekonomik fiyatlı 4.5 inç akıllı telefonlardan bir tanesi ve görünüşe göre yeni bir iPhone'la da yarışabilir düzeyde. En azından Nokia böyle düşünüyor. Nokia'nın Nokia USA Twitter hesabı, Twitter'da bir fotoğraf paylaşı ve hangisinin daha iyi olduğunu sordu. Bir tarafta (isim vermese de) Apple'ın iPhone'unu 700 dolarlık fiyatıyla konumlandıran Nokia, diğer tarafta da 100 dolar fiyat etiketi bulunan Lumia 635'i konumlandırdı. Bu telefona ek olarak kablosuz şarj, kulaklık, kablosuz hoparlör ve koruyucu kılıf gibi aksesuarları da alabileceğinizi belirten Nokia, hepsinin toplam fiyatının da 269.99 dolar olduğunu bildiriyor. Kısacası Nokia, daha az para ödeyerek telefon + birçok işe yarar aksesuara sahip olabileceğinizi söylüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...