Samsung Galaxy S7'de yeni özellik

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
Samsung Galaxy S7'de yeni özellik

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S7'de görünüşe göre microSD kart olacak.

Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S7 için gün saymaya devam ediyoruz. Samsung'un son iPhone modeli iPhone 6s'e cevabı olacak olan Galaxy S7 oldukça da iddialı geliyor. Son gelen raporlara göre yeni bir kamera teknolojisiyle gelecek olan Galaxy S7 ile ilgili bugün yeni ve önemli bir iddia daha ortaya atıldı.

SamMobile'ın haberine göre, Galaxy S6 ile birlikte microSD kart slotunu rafa kaldıran Samsung, Galaxy S7 ile birlikte bu slotu raftan indirecek. Daha açık belirtmek gerekirse, son raporlara göre Galaxy S7'de microSD slotu bulunacak. Böylelikle kullanıcıları cihazlarının depolama kapasitelerini microSD kartlarla genişletebilecekler.

Öte yandan belirtilene göre, yeni yılda Galaxy S7 ile birlikte bir de Galaxy S7 edge modeli tanıtılacak. Bu modellerden S7, 5.2 inç, Galaxy S7 edge ise 5.7 inç ekran boyutuna sahip olacak. Ayrıca Galaxy S7 edge modelinin üst ve alt kısmında kavis bulunacağı da gelen bilgiler arasında.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...