Facebook'tan Mac' özel Messenger

Facebook'tan Mac' özel Messenger

TEKNOLOJİ Haberleri

Facebook'un popüler mobil uygulaması Messenger masaüstü sistemlere geliyor. Sızan görüntüye göre sosyal medya devi Mac platformu için Messenger uygulaması geliştiriyor.

Facebook’un tüm mobil ekosistemlerde kullanılan bağımsız mesajlaşma uygulaması Messenger bu defa masaüstü işletim sistemlerinde yer almaya hazırlanıyor. Facebook’un son dönemde önemli işlevler kazandırdığı Messenger mobil tarafta aylık 800 milyon aktif kullanıcıya sahip. Mobil taraftaki hareketliliği ve uygulama alışkanlığını masaüstüne de getirmeyi hedefleyen Facebook konuya ilişkin sessizliğini korusa da, TechCrunch sitesi tarafından yayınlanan görüntü, sosyal medya devinin Mac platformu için Messenger uygulaması geliştirdiğini gösteriyor.

1452463278_facebook-messenger-for-mac.png

Söz konusu görüntüde bir Facebook çalışanının Mac için geliştirilen Messenger uygulamasını test ettiği görülüyor. Uygulama arayüzü oldukça basit görünüyor. İki bölümden oluşan uygulamada, birinci bölümde Messenger kişileri, ikinci bölümde ise mesajlaşma penceresine yer veriliyor.

Facebook'un yorum yapmaktan kaçındığı Mac için Messenger uygulamasının ne zaman yayınlanacağı şimdilik bilinmiyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...