Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Solarin'in fiyatı 20 bin dolar

'Solarin'in fiyatı 20 bin dolar

TEKNOLOJİ Haberleri

Sirin adlı firmanın piyasaya süreceği yöneticileri hedefleyen Solarin adlı cep telefonunun satış fiyatı 20 bin dolar.

Dinlenme skandalları, veri sızıntıları, internette çarşaf çarşaf yayınlanıp satılan kimlik bilgileri, özellikle akıllı telefon kullanıcıları oldukça tedirgin etmiş durumda. Bu durumu fırsat bilen İngiliz ve İsrail ortaklığıyla üretilen yeni telefonun askeri düzeyde güvenlik duvarına sahip olduğu ve piyasadaki en yeni telefonlardan bile en az iki-üç yıl ileride bir teknolojiyi barındırdığı belirtiliyor.

Şirketin kurucularından Moşe Hogeg, Reuters haber ajansına yaptığı açıklamalarda "Telefonumuz ticari açıdan avantajlı bir fiyata sahip olmasa da, dünyadaki en son teknolojiyi kullanıcılara sunuyor" diyor.

Solarin akıllı telefonu Android işletim sistemiyle çalışacak. Ancak, bunun dışında telefonın teknik donanımı ya da yazılımı hakkındaki bilgiler gizli tutuluyor.

5.5 inç 2K ekran, Snapdragon 810 işlemciye sahip Solarin, lazer yardımlı oto-focus ile 23.8 megapiksellik bir kamera deneyimi sunuyor.

Cihaz ayrıca MU-MIMO, WiGig, Wi-Fi desteğini kullanıcılara sunacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...