Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Metrobüsteki dehşet anlarının yeni görüntüleri yayınlandı

/ Kaynak: İHA
Metrobüsteki dehşet anlarının yeni görüntüleri yayınlandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

E-5 Karayolu Merter mevkiinde bir minibüs ile metrobüsün kafa kafaya çarpışma anının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Avcılar yönüne giden yolcu bir metrobüsle turistleri taşıyan bir minübüs kafa kafaya çarpıştı. İşte o korku dolu anlar...E-5 Karayolu Ankara istikametinde 17 Kasım 2014 günü saat 00.00 sıralarında meydana gelen kazada, metrobüs yoluna giren minibüs kazaya neden olmuştu.Minibüs ve metrobüsün kafa kafaya çarpışması sonucu minibüs sürücüsü Salih Doğan, araç içinde sıkışmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Metrobüs sürücüsü Yasin Yıldırım ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Metrobüs içerisinde bulunan 12 vatandaş ise hafif şekilde yaralanmıştı.Yaşanan o kazaya ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamera görüntülerinde saat 00.00 olmasına rağmen metrobüsün dolu bir şekilde seyir halinde olduğu görülüyor. Bir süre sonra metrobüs yoluna giren minibüs ile metrobüs kafa kafaya çarpışıyor. Çarpışma sonucunda metrobüsün ön camı yerinden sökülerek, ön tarafta bulunan yolcuların üzerine geliyor. Metrobüs içerisindekiler ise çarpışma sonucunda yere düşüyor. Metrobüs sürücüsü ise sağlık ekipleri tarafından sedyeye koyularak metrobüsten çıkartılıyor. nbsp;

DEHŞET DOLU ANLARIN İLK GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...