Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İDO vapuru yük gemisi ile çarpıştı!

İDO vapuru yük gemisi ile çarpıştı!

YAŞAM Haberleri

Sirkeci-Harem arasında sefer yapan İDO Arabalı Vapuru, boğazdan geçen kuru yük gemisiyle çarpıştı.

Harem-Sirkeci seferini yapmakta olan "Sultanahmet" adlı arabalı vapur, İstanbul Boğazı'ndan transit geçiş yapmakta olan bir kargo gemisine çarptı. Olayda 1 yolcu hafif şekilde yaralandı. Vapurun üst güvertesinde hasar meydana geldi. İDO: "Her iki gemide de herhangi bir su alma durumu yaşanmamış, Sultanahmet gemisi güvenli bir şekilde karaya yanaşarak yolcu ve araçlarını Sirkeci İskelesi'nde tahliye etmiştir." nbsp;Harem-Sirkeci seferini yapmakta olan "Sultanahmet" adlı arabalı vapur, İstanbul Boğazı'ndan transit geçiş yapmakta olan bir kargo gemisine çarptı. Olayda 1 yolcu hafif şekilde yaralandı.
Kaza saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İDO'nun açıklamasına göre, Harem-Sirkeci seferini yapmakta olan "Sultanahmet" adlı arabalı vapur, İstanbul Boğazı'ndan transit geçiş yapmakta olan "Tanais Dream" adlı 168 metre uzunluğundaki kargo gemisine hafif şekilde temas etti. Sürtünme sonucunda "Sultanahmet" gemisinin üst güvertesinde hasar meydana geldi; camlar kırıldı. 1 yolcu da elinden hafifçe yaralandı.
Kaza sırasında arabalı vapurun tamamen dolu olduğu, gemide çok sayıda araç bulunduğu öğrenildi.
İDO açıklamasında, "Her iki gemide de herhangi bir su alma durumu yaşanmamış, Sultanahmet gemisi güvenli bir şekilde karaya yanaşarak yolcu ve araçlarını Sirkeci İskelesi'nde tahliye etmiştir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...