HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kaymakamlıkta namus cinayeti

Kaynak: İHA
Kaymakamlıkta namus cinayeti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sakarya'da meydana gelen silahlı saldırıda emekli polis, Kaymakamlıkta tesadüfen karşılaştığı, kızıyla ilişkisi olduğu iddia edilen bir kişiyi öldürdü.

Saldırıda seken kurşunların isabet ettiği 3 kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre, emekli polis olduğu öğrenilen Turgut S., kızıyla ilişkisi olduğu iddia edilen 35 yaşındaki Murat Yılmaz ile Ferizli Kaymakamlığı içerisinde tesadüfen karşılaştı. Tarafların tartışması üzerine Turgut S., belinde bulunan beylik tabancası ile Murat Yılmaz'a ateş etmeye başladı. Kurşunların kafasına ve göğsüne isabet ettiği Murat Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirirken, seken kurşunların isabet ettiği Zeynep Ç., Hatice Ç. ve Murat G. yaralandı. Yaralılardan Zeynep Ç. ile Hatice Ç. Ferizli İlçe Devlet Hastanesi'ne, Murat G. ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren emekli polis Turgut S.'nin, kaymakamlıkta görevli polisler tarafından gözaltına alınarak, kaymakamlık binasının yanında bulunan adliyenin nezarethanesinde tutulduğu öğrenildi. Saldırı sonucu hayatını kaybeden Murat Yılmaz'ın cansız bedeni, Sakarya Büyükşehir Belediyesi cenaze aracı tarafından alınarak Ferizli İlçe Devlet Hastanesi morguna gönderildi. nbsp;
Polis konuyla ilgili soruşturma başlattı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...