Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Derviş'i sokak köpekleri parçalamış

/ Kaynak: DHA
Derviş'i sokak köpekleri parçalamış

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kayseri'de sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Derviş Boztaş'ın, okul dönüşü evdeki kurt köpeğinin değil, sokak köpeklerinin saldırısında öldüğü ortaya çıktı.

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde ilkokul ikinci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Derviş Boztaş'ın, okul dönüşü evdeki kurt köpeğinin değil, sokak köpeklerinin saldırısında öldüğü ortaya çıktı.Fatih İlkokulu ikinci sınıfta okuyan Derviş Boztaş, annesinden boşanan ve belediyede işçi olan babası ile yatalak olan babaannesinin yanında kalıyordu. Dün okuldan çıktıktan sonra büfeden aldığı dürümü yiyerek 400 metre uzaklıktaki Fatih Mahallesi Gergeme Mevkii'ndeki bahçeler arasındaki evine geldi. Babasının bir süre önce arkadaşlarından alıp evin yakınına kulübede baktığı kurt köpeğini görmek isteyen minik Derviş'e, orada bulunan 3-4 kadar sokak köpeği saldırdı. Ağır yaralanan Derviş Boztaş, kanlar içinde yere yığıldı.

Babaanne Zeliha Boztaş, torunu gecikince oğlu işte olduğu için, diğer oğlu Vasfi Boztaş'ı aradı ve durumu bildirdi. Amca Vasfi Boztaş'a gittiği okulda yeğenini bulamadı. Bu sırada da Zeliha Boztaş'ı ziyarete gelen komşuları, bahçede minik Derviş'in belden aşağısı parçalanan ve hareketsiz buldu. Hemen çağrılan ambulansla Bünyan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan minik Derviş, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı.

Derviş Boztaş'ın cesedi savcının isteğiyle kesin ölüm nedeninin saptanması ve otopsi için Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi. nbsp;

Yapılan ilk incelemede evdeki kurt köpeğinin minik Derviş'e saldırdığına ya da kuduz olduğuna ilişkin herhangi bir bulguya rastlanmadı. Buna karşın kurt köpeği Bünyan Belediyesi'nin deposunda kafes içinde müşahede altına alınırken, Derviş Boztaş'a saldırdığı belirtilen sokak köpeklerinin aranmasına başlandı.

OKULUNDA YAS

Minik Derviş'in köpek saldırısında ölümü, ikinci sınıfta okuduğu Bünyan Fatih İlkokulu'nda arkadaşlarını ve öğretmenlerini yasa boğarken, amcası Vasfi Boztaş, DHA'ya konuştu. nbsp;
Annesi okul çıkışı Derviş'in eve gelmediğini söyleyince onu okulda aradığını belirten Vasfi Boztaş, "Kardeşimin evi ilçe dışında olduğu için bahçede kurt kırması bir köpek besleniyordu. Bu köpek evdekilere hiç saldırmadı. Sokak köpekleri evin köpeğine ve Derviş'e saldırmış. Komşular Derviş'i bahçede parçalanmış bulmuş" dedi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...