Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Düğün yemeği zehirledi, 59 kişi hastanelik!

Düğün yemeği zehirledi, 59 kişi hastanelik!

YAŞAM Haberleri

Erzincan'da düğün evinde yedikleri yemeğin ardından rahatsızlanan 59 kişi hastaneye müracaat etti.

Alınan bilgiye göre, Akyazı Beldesi Başpınar Mahallesi'nde dün H.T'ye ait düğünde davetlilere tavuk döner ve pilav ikram edildi. Düğün yemeğinden yiyen 59 davetlide baş dönmesi ve istifra şikayetleri görüldü.

Zehirlenme belirtisi görülen kişiler, ambulanslar ve özel araçlarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanedeki yoğunluk nedeniyle bazı hastalara acil servisin girişinde müdahale edildi.

Damadın kardeşi Haydar T. yaptığı açıklamada, düğün için anlaştıkları dönercinin tavukları nereden aldığını bilmediklerini öne sürerek, ''Dönerci, tavuk döneri getirip kesti, millet de yedi. Dün bir belirti olmadı. Bugün öğleden sonra millet hastaneye başvurdu'' diye konuştu.

Düğün yemeğinden yiyen 12 yaşındaki Muhammed Erdoğan da ''Düğüne gitmiştik, döner verdiler, yedik ve zehirlendik. Belirtiler bugün 11.00 gibi başladı. Hastaneye geldik, serum takıldı'' ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...