Uludağ'a tatilci akını

/ Kaynak: DHA
Uludağ'a tatilci akını

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kar kalınlığının 20 santimeye ulaştığı Uludağ'da, pistler kayak yapan tatilcilerle doldu. Meteroloji yağışların yarın da devam edeceğini duyurdu.

Kayakseverlerin 'Beyaz cennet' olarak adlandırdığı Uludağ'da, kar yağışı ile birlikte hareketlilik başladı. Özellikle günübirlik tatilcilerin ilgi gösterdiği Uludağ'da pistlere çıkanlargün boyu kayak yapmanın keyfini çıkardı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 2 dereceye kadar düştüğü Uludağ'da yoğunluk nedeniyle jandarma resmi ve sivil ekipler ile oteller bölgesinde önlemlerini artırdı. Ağaoğlu Otel Müdürü Murat Pınarcı, kar yağışı ile birlikte özellikle yılbaşında Uludağ'a olan ilginin arttığının son dakikalarda iptallerin olmaması halinde doluluk oranlarının şimdiden yüzde 100'e yaklaştığını açıkladı. Uludağ'da kar yağışının artması sonucu yolların kapanmaması için jandarma zincir takmayan araçların trafiğe çıkmasına izin vermiyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...