Karısını el arabasında taşıyor
Bartın'ın Çanakçılar köyünde bir vatandaş, evinden karayoluna yolu olmadığı için hasta olan eşini el arabasıyla taşıyor.
Kaydet
|
İŞ KAZASI GEÇİRİNCE TABUTLA TAŞINDI
İki sene önce ormanda çalışırken, iş kazası geçirerek kaburgaları kırılan Recep Endam, "Kaza sonra kaburga kemiklerim kırıldı. Hastanede tedavi gördükten sonra eve geldim. Fakat kontrollere gitmem gerekiyordu. Evimizin önüne vasıta gelemediği için akrabaların beni anayola kadara defalarca tabutta taşıdılar" dedi.
GELİNİ DOĞUM İÇİN İSTANBUL'A GİTTİ
Herhangi bir sağlık sorunları olduğunda evlerinin önüne ambulans gelemediğini ifade eden Pempe Endam, "Bu evi 20 sene önce çok sıkıntılarla yaptık. Tüm eşyalar hep sırtta taşındı. Evimize 2 tane gelin geldi. Gelinimin birisi yanımda kalıyordu. Fakat doğum zamanı yaklaşmaya başlayınca yol olmadığından sıkıntı yaşarım diye İstanbul'a gitmek zorunda kaldı. Bizim fındık bahçelerimiz var. Toplanan hasadı satmaya götürürken atı kullanıyoruz. O da olmasa ne yapardık. Tek isteğimiz evin önüne tek araba girecek kadar yol istiyoruz" diye konuştu.
EVİNİN ÖNÜNDE SOKAK LAMBASI DA YOK
Evinin önünde direk olmasına rağmen sokak lambası bulunmadığını ifade eden Recep Endam, "Gece olduğu zaman buralar zifiri karanlık oluyor. Kendimi ıssız bir adada hissediyorum. Evin önünde ve yol boyunca direkler olmasına rağmen bir türlü sokak lambası takılmıyor. Bu konuyu muhtarımıza söyledik. Yapılacağını söyledi. Fakat uzun zamandır halledilmedi. Bizim tek isteğimiz yol yapılması ve sokak lambası takılmasıdır" dedi.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
