Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dere taştı, Gökçeada su altında kaldı

Dere taştı, Gökçeada su altında kaldı

YAŞAM Haberleri

Çanakkale'de dere taşında Gökçeada su altında kaldı

Çanakkale'nin Gökçeada İlçesi'nde, gün boyu etkili olan yağmur saat 20.30 sıralarında şiddetli sağanağa dönüşünce ilçe merkezinden geçen Çınarlı Deresi taştı. Su taşkınının yolaçtığı sel nedeniyle ilçe merkezinin cadde ve sokakları sular altında kaldı, birçok ev ve işyerini su bastı.
Geçtiğimiz yıl 2 Mayıs gecesi yaklaşık 4 saat süreyle etkili olan kuvvetli yağmur nedeniyle İlçe merkezinden geçen Çınarlı Deresi'nin taşması sonucu seli yaşanan Gökçeada, akşam saatlerinde de buna benzer bir durumla karşılaştı. Gökçeada'da gün boyu yağan yağmur saat 20.30 sıralarında şiddetini arttırarak sağanak yağışa dönüştü. Yarım saat devam eden sağanak sonucu ilçe Merkezi'nden geçen Çınarlı Deresi yükseklerden gelen yağmur suları nedeniyle yine taştı. Dere yatağını aşan çamurlu yağmur suları, İlçe merkezindeki sokak ve caddeleri sular altında bıraktı, bırçok ev ve işyerini de su bastı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...