İstanbul'a beklenen fırtına geldi

/ Kaynak: İHA
İstanbul'a beklenen fırtına geldi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sabah saatlerinde etkisini göstermeye başlayan fırtına, İstanbul'da hayatı adeta felç etti. İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti.

İstanbul'da meteorolojinin uyarılarının ardından şiddetli fırtına sabah saatlerinde etkisini gösterdi. Yağmurla beraber etkisini artıran fırtına nedeniyle Beşiktaş'ta dev dalgalar oluşurken vapurlar adeta beşik gibi sallandı. Karaköy'de fırtınaya karşı koyamayan bir ağaç ise ortadan ikiye ayrıldı. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

İDO, 07.30 Yenikapı - Bursa Hızlı Feribot seferini ve tüm iç hat deniz otobüsü seferlerini iptal ederken; BUDO da 08.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 08.30 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 09.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş), 10.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 12.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 13.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferlerini iptal ettiğini bildirdi.

İstanbul'a beklenen fırtına geldi

İstanbul'da lodos ağaç devirdi

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan lodos, saat 6.30 sıralarında Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda bir ağacın devrilmesine neden oldu. Olayda herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı öğrenilirken, devrilen ağacın yolu kaplaması nedeniyle yol trafiğe kapandı. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Barboros Bulvarı'nın Beşiktaş İstikameti Yönü dubalar eşliğinde kontrollü bir şekilde trafiğe kapatıldı. Trafik yoğunluğu oluşmaması amacıyla ulaşım karşı şeride verilerek karşılıklı olarak sürdürüldü. Olay yerine belediye ekipleri gelerek yürüttükleri çalışmayla devrilen ağacı elektrikli testere yardımıyla parçalara ayrıldı ve ağaç yol kenarına taşındı. Ağacın kaldırılmasıyla trafik tekrar normal seyrine döndü.

İstanbul'a beklenen fırtına geldi

BUDO'dan sefer iptali

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitesinden, bugün yapılması planlanan 7 seferini, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu

BUDO'nun iptal ettiği seferler ve saatleri şöyle:

08.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferi nbsp;

08.30 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi

09.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferi nbsp;

09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş) seferi

10.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi nbsp;

12.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferi

13.45 tarihindeki İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi



YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...