Mobese bunu da gördü, sokak ortasında çırılçıplak banyo yaptı!

/ Kaynak: AA
Mobese bunu da gördü, sokak ortasında çırılçıplak banyo yaptı!

YAŞAM Haberleri  / AA

Manisa'da mobese kameralarına takılan görüntüler adeta akıllara durgunluk verdi. Trafik kazalarının dışında sokak çeşmesinde yıkanan adam hayrete düşürdü.

Sokak çeşmesinde yıkanan adam nbsp;mobese kameralarına böyle takıldı. Manisa'da mobese görüntülerinde kaza anları dışında sokak çeşmesinde gündüz banyo yapan çırılçıplak bir vatandaş da yer aldı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü tarafından il genelendeki kazalara dikkati çekmek va kazaları önlemek amacıyla ilginç kaza görüntüleri paylaşıldı. Kent merkezinde ve ilçelerde yollarda meydana gelen trafik kazaları dışında Şehzadeler ilçesindeki Ulupark kavşağında bulunan çeşmede gündüz vakti soyunarak yıkanan bir erkek vatandaş da kameralarca görüntülendi. nbsp;Polisin müdahale ettiği vatandaş, çeşmeden çıkarılarak giyininceye kadar trafik polisi başından ayrılmadı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...