Fenerbahçe Beşiktaş maçı öncesi arbede

/ Kaynak: DHA
Fenerbahçe Beşiktaş maçı öncesi arbede

YAŞAM Haberleri  / DHA

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak olan erkekler voleybol maçı öncesinde iki takım taraftarları arasında arbede yaşandı.

İzmir Gündoğdu Meydanı'nda yaşanan arbedede 2 Beşiktaş taraftarı bıçakla yaralandı. nbsp;Erkekler 1. Voleybol Ligi Klasman maçında İzmir'de karşı karşıya gelecek Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın taraftarları, maç öncesinde birbirlerine girdi. İzmir'in Alsancak semtinde bulunan ezeli rakiplerin taraftarları arasında, iddialara göre önce sözlü tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp yerini kavgaya bırakırken, olayda bıçaklar konuştu. Beşiktaşlı taraftarların biri karnından, diğeri de bacağından bıçaklanırken, yaralılar Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Güvenlik güçleri, olayın meydana geldiği Gündoğdu Meydanı ve maçın oynanacağı Alsancak Voleybol Salonu önünde geniş güvenlik önlemi alırken, yaralıların durumunun ciddi olmadığı öğrenildi. nbsp;

Fenerbahçe Beşiktaş maçı öncesi arbede

SALONU YAKTILAR

Karşılaşmanın başlayacağı sırada Beşiktaşlı taraftarlar parke zemine ses bombası atarken, Fenerbahçeliler sahayı konfeti yağmuruna tuttu.

Bir süre olayların yatışmasını bekleyen hakemler Zeki Bocutcu ve Ersin Altıparmak, patlayıcı maddelerin sahaya atılmasının sürmesi üzerine yardımcılarıyla birlikte soyunma odasına gitti. İki tribünden de sahaya meşaleler atıldı. Çevik kuvvet polisleri, olayları sürdüren Beşiktaşlı taraftarları salondan dışarı çıkardı.

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Erkekler Voleybol 1. Ligi klasman maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanması gereken müsabakadan önce çıkan olaylar nedeniyle karşılaşmanın seyircisiz oynanmasına karar verildi.

Atatürk Voleybol Salonu'nda saat 14.00'te başlaması planlanan karşılaşma öncesinde hakemler sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle takım kaptanlarıyla konuştu. Kaptanlar tribünlere giderek seyircilere sahaya bir şey atmamalarını aksi takdirde salonun boşaltılacağını söyledi.

Yaklaşık 6 dakika gecikmeyle başlamak üzereyken, tekrar yabancı madde atılmasıyla müsabaka hakemleri Beşiktaş tarafına 3. uyarıyı yaparak içeriye gitti.

Bu sırada her iki takım oyuncuları ısınmaya devam etti. Tribünlerdeki seyirciler ise karşılıklı küfürlü tezahüratlarını sürdürdü.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı öncesi arbede

- Salona patlayıcı madde ve meşale atıldı

Beşiktaş taraftarının bulunduğu bölümden sahaya patlayıcı madde atılınca Fenerbahçeli seyircilerin bulunduğu taraftan salona meşale atıldı. Bunun üzerine hakemler, güvenlik gerekçesiyle Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarının salondan çıkartılmasına karar verdi.

İlk olarak Beşiktaş seyircisi dışarıya çıkartıldı.

Taraftarların birbiriyle karşılaşmaması için siyah beyazlıların salonun etrafından uzaklaştırılmasının ardından Fenerbahçeli seyirciler de dışarı çıkartılacak.

Oyuncuların soyunma odasına döndüğü müsabaka salonun tamamen boşaltılmasının ardından başlayacağı belirtildi.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı öncesi arbede

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...