Bodrum'da korkutan yangın!

/ Kaynak: DHA
Bodrum'da korkutan yangın!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir pansiyonun çatı katında, depo olarak kullanılan odada çıkan yangın, korkuttu.

Kısa sürede fark edilmesi üzerine çalışanlar ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, büyümeden söndürüldü. Kumbahçe Mahallesi'ndeki Dere Sokak'ta bulunan Yaşar Kocabaş'ın işlettiği Anfora Pansiyon'un çatı katında, depo olarak da kullanılan odada, bugün saat 10.00'da yangın çıktı. Depo bölümünde kalan kimsesiz 80 yaşındaki Ayhan Şıtak'ın dumanı fark ederek pansiyon çalışanlarına haber vermesiyle, itfaiyeden yardım istendi. Otel çalışanlarının yangın tüpüyle müdahale ettiği yangını, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi söndürdü. İlk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı sanılan yangının, alt katlara sıçramadan söndürülmesi sevindirdi.
Pansiyon çalışanı Ali Eroğlu, "Pansiyondaki yangın tüpleriyle müdahale ederek yangını söndürmeye çalıştık. Hızlı gelen itfaiye de müdahaleye başlayınca, büyümeden söndürdük" dedi. İşletmeci Kocabaş, "Elektrik tesisatından çıktığını tahmin ediyoruz. Ekipler asıl nedeni bulmak için çalışıyor. Pansiyona sıçramadan sönmesi ve kimsenin zarar görmemiş olması bizi rahatlattı" dedi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...