Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suriyeli genç bıçaklanarak öldürüldü

/ Kaynak: DHA
Suriyeli genç bıçaklanarak öldürüldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Suriye'de devam eden iç savaştan ailesi ile birlikte kaçarak Mersin'e gelen 19 yaşındaki Mahmut Etmi, sahilde bıçaklanarak öldürüldü.

Merkez Mezitli İlçesi Viranşehir sahilinde dün gece saatlerinde alkol alan arkadaşlar M.B.S., M.K., U.C., B.S. ve H.S., iddiaya göre o sırada yanlarından geçen Suriye uyruklu Mahmut Etmi ile 'Ne bakıyorsun?' diyerek tartışmaya başladı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşünce iddiaya göre M.B.S., üzerinde taşıdığı bıçakla Mahmut Etmi'yi çeşitli yerlerinden bıçakladı. Etmi kanlar içinde yere yığılırken, 5 arkadaş olay yerinden kaçmaya başladı. Ancak, bu sırada kavgayı gören bir polis memuru 155'i aradı. İhbar üzerine hemen olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelileri olay yerine yakın mesafede yakaladı. Sağlık ekipleri ise Mahmut Etmi'nin öldüğünü belirledi. Suriyeli gencin cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna götürüldü.
Cinayetle ilgili gözaltına alınan 5 kişi ise, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...