Başkan, 15 kişinin can verdiği kazayı gözyaşları içinde anlattı

Başkan, 15 kişinin can verdiği kazayı gözyaşları içinde anlattı

YAŞAM Haberleri

Güne Manisa'dan gelen bir facia haberiyle başladık. 15 işçinin öldüğü kaza sonrası yayına bağlanan belediye başkanı gözyaşlarıyla acı manzarayı anlattı.

Manisa'nın Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Manisa'da 15 tarım işçisinin hayatını kaybettiği kazayı gözyaşları içinde anlattı. Olay yerine gittiğinde yaralıların çığlıklarını duyduğunu dile getiren Öz, hayatını yaprak toplayarak kazanan işçilerin geride kalan yakınlarına da sabır diledi. Korkunç olay Manisa'nın Gölmarmara İlçesi'nde kasasında tarım işçisi taşıyan kamyonet ve süt tankerinin çarpışması ile meydana geldi. Kazada kamyonette bulunan 15 kişi feci şekilde can verdi, 2 kişi de yaralandı. Kaza bugün saat 05.30'da Gölmarmara'ya bağlı Hacıveliler Köyü yakınlarında meydana geldi. Bir süt tankeri ile bağa asma yaprağı toplamaya giden tarım işçilerini taşıdığı belirtilen kamyonet çarpıştı. Tankerin şerit ihlali yapması nedeniyle meydana geldiği ileri sürülen kazada, büyük bölümü kadın olan kamyonetin kasasında bulunan tarım işçisi 15 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı. Tanker şoförünün ise kazadan sağ kurtulduğu öğrenildi. Kazanın haber alınmasının ardından olay yerine ambulans ve cenaze araçları sevkedildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
(Ajanslar)
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...