Malatya'ya şehit ateşi düştü!

/ Kaynak: AA
Malatya'ya şehit ateşi düştü!

YAŞAM Haberleri  / AA

Şırnak'ta, bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlediği saldırıda şehit edilen Piyade Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi'nin Malatya'daki baba ocağına ateş düştü

Şehidin Cumhuriyet Mahallesi Ağkaya Sokağı'ndaki babaevine 112 Acil Servis görevlileri eşliğinde gelen askeri yetkililer, Cengiz Tanrıverdi'ye kardeşinin şehit edildiği haberini verdi. Şehidin babası Hasan ile annesi Gaffure Tanrıverdi'nin kayısı toplamak için bahçeye gittiği, yakınlarının anne babayı alarak evlerine getirdiği öğrenildi. İbrahim Tanrıverdi'nin şehit olduğunu duyan baba Hasan ve eşi Gaffure Tanrıverdi ile kızları büyük acı yaşadı. Şehidin hamile olan ablası, 112 Acil Servis görevlilerince gözetim altında tutuldu.
Bir ara evden dışarı çıkan baba Tanrıverdi, komutanlara sarılıp, "Kurban olayım size" diyerek gözyaşı döktü. Babaevinin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı.
Tanrıverdi'nin bekar ve ailenin 5 çocuğundan biri olduğu öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...