Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Oyuncak bebekle duygu istismarı

Oyuncak bebekle duygu istismarı
Başlık ResmiOyuncak bebekle duygu istismari

İzmir Bornova'da bir kavşakta kucağında battaniyeye sarılı bebekle bir iki haftadır dilenen kadından şüphelenen polis, bir istismarı ortaya çıkardı.

Kaydet
|
Nilüfer Kavşağı ve civarında son 1-2 haftadır kucağında bebek battaniyesine sarılı vaziyette yüzünü gizleyerek dilencilik yapan kadınlar konusunda polise şikayet geldi.
Polislerin kavşakta yaptığı denetimde ekip araçlarını gören kadınların bebekleri yere atarak kaçtığı dikkat çekti. Polislerin açtığı battaniyeden oyuncak bebek çıktı. Dün de saat 13.00 sıralarında aynı kavşakta elinde bebek battaniyesine sarılmış, yüzü gizlenmiş şekilde oyuncak bebekle dilencilik yapan 22 yaşındaki G.E. isimli kadın yakalandı. G.E.'ye Kabahatlar Kanunu kapsamında ve hakkında Kabahatler Kanunun 33. Maddesi gereği 100 TL para cezası kesildi.
İzmir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri İzmirlileri vicdani duygularını suistimal ederek bu tür dilencilik yapanlara para verilmesini konusunda uyardı.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.