Doğalgaz borusu patladı!

/ Kaynak: DHA
Doğalgaz borusu patladı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kars Valisi Günay Özdemir, Bakü-Tiflis-Kars-Erzurum Doğalgaz Boru hattında gaz sıkışması sonucu bir patlama meydana geldi.

Sarıkamış İlçesi'ne 20 kilometre uzaklıktaki Yağbasan Mevii'nden geçen Bakü-Tiflis-Kars-Erzurum Doğalgaz Boru hattında dün gece henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Ormanlık alanda meydana gelen patlamanın sesi Sarıkamış İlçe merkezinden duyuldu. Bölgede araştırmaların sürdürüldüğünü bildiren Vali Günay Özdemir, şöyle dedi:
"Gece Yağbasan Mevkii'nde patlama olduğu bilgisi geldi. Patlama ilçe merkezinden de duyulmuş. Bölgeye yaklaşmanın sıkıntılı olabileceğinden gaz akışı kesildi. Herhangi bir alev söz konusu değil. Tam olarak neden kaynaklandığı araştırılıyor. Ancak sızıntı devam ediyor. Bu nedenle vanalar kapatıldı. Sorun giderildikten sonra gaz akışı devam edecek."


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...