Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

YDG-H'liler barikatlar kurup yolları kapattı!

/ Kaynak: DHA
YDG-H'liler barikatlar kurup yolları kapattı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi üyeleri cadde ve sokaklarda hendek kazıp, barikatlar kurarak giriş ve çıkışları kapattı.

Nusaybin'de YDG-H'liler Abdulkadir Paşa Mahallesi ile Şirin Bulvarı, Kanarya Bulvarı üzerindeki bir çok cadde ve sokaklara hendekler kazıp, taşlarla barikatlar kurarak, polislerin girişini engellemek için kapattı. Sık sık yasa dışı gösterilerin yapıldığı mahallelere kazılan hendekler ve kurulan barikatlar nedeniyle araçlar giremiyor. nbsp;
YDG-H'lilerin kapattığı sokakların bazılarında da geceleri giriş ve çıkış yapanlara kimlik kontrolü yaptığı belirtildi. İlçenin bazı cadde ve sokakların da bir hafta önce polisle girdiği silahlı çatışmada ölen Seyithan Dede'nin isimlerinin yazıldığı görüldü. nbsp;
Nusaybin'de dün gece Şirin Bulvarı üzerinde Hüseyin Şenal'ın evinde çıkan yangını söndürüp dönen itfaiye aracının yolunu kesen YDG-H'liler şoförü indirdikten sonra aracı Ahmet Kaya Köprüsü üzerine çekerek yolu trafiğe kapattı. Grup itfaiye aracının kontak anahtarını alıp bölgeden ayrıldı. Araç, bugün çekici yardımı ile bölgeden alınarak itfaiyeye götürüldü.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...