Osmaniye'ye 3. şehit

Osmaniye'ye 3. şehit

YAŞAM Haberleri

10 günde teröre 2 kurban veren Osmaniye'ye 1 şehit haberi daha geldi.

Şırnak'ta dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırılan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez şehit oldu. Sınırın diğer tarafında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangının dumanından zehirlenerek şehit düşen Ölmez, evli ve biri kız 2 çocuk babasıydı. Bahçe ilçesinde dün defnedilen Ölmez'in, bayramdan önce Çanakkale'den Şırnak'a tayini çıktığı öğrenildi. Öte yandan Güneydoğu'da orman yangınlarının biri bitmeden diğeri başlıyor. Tunceli'nin Kocakoç ve Ambar Köyleri, Mardin'in Nusaybin İlçesi ile Şırnak'ta Cudi, Küpeli, Çırav, Besta ile Kilise Dağı'nda çıkan yangınlara güvenlik nedeniyle de müdahale etmekte güçlük çekiliyor. Bölgede terör örgütü PKK tarafından yakılan yangın söndürme araçları yüzünden söndürme çalışmalarında aksaklıklar yaşanıyor.

PKK YANGIN SÖNDÜRME nbsp;ARACINI YAKTI

Tunceli Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait tek yangın söndürme aracının geçen hafta Çiçekli Köyü yakınlarında PKK'lılar tarafından yakılması üzerine müdürlüğün de yangına müdahale edemediği bildirildi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...