Çatışmanın şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı

/ Kaynak: İHA
Çatışmanın şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün gece geç saatlerde polis ile YDG-H arasında çıkan çatışmanın şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı.

Yaşanan çatışmada sokakta bulunan ev, araba ve iş yerlerine yüzlerce merminin isabet ettiği görüldü. Edinilen bilgilere göre olay, dün gece merkeze bağlı Sur ilçesinde bulunan Lalebey Sokak'ta meydana geldi. Yüzleri maskeli bir grubun sokakta hendek kazdığı ihbarını alan polis, olay yerine zırhlı araçlarla hareket etti. İhbarın yapıldığı sokağa gelen polis ekipleri ile YDG-H üyeleri karşı karşıya geldi. Silahla ateş açan gruba, polis de karşılık verdi. Çatışma, saatlerce sürdü. Çatışmanın şiddeti ise gün ağarınca ortaya çıktı. Çatışmada sokakta bulunan ev, araba ve iş yerlerine yüzlerce merminin isabet ettiği görüldü. Bazı ev ve araçlarda ciddi maddi hasarın oluştuğu da öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...