Özel Harekat Başkomiser görevinin son günü şehit olmuş!

Özel Harekat Başkomiser görevinin son günü şehit olmuş!

YAŞAM Haberleri

Şemdinli'de akşam saatlerinde yol kapatan PKK'lı teröristler ile girdiği çatışmada şehit olan Özel Harekat Başkomiser Ahmet Çamur hakkında kahreden detay!

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde akşam saatlerinde yol kapatan PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 46 yaşındaki Polis Özel Harekat Başkomiser Ahmet Çamur şehit oldu. Çamur'un hakim eşi Gökçen Çamur, haberi tatilde bulunduğu Samsun'daki baba evinde aldı. Başkomiser Ahmet Çamur'un görevinin son günü şehit düştüğü öğrenildi. Saldırı sonrası yaşanan çatışmada 4 teröristin öldürüldüğü belirtiliyor.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne Ankara'dan görevli olarak giden Polis Özel Harekat Başkomiseri Ahmet Çamur, yol kesen teröristlerle girdiği çatışmada şehit düştü. Şehidin hakim eşi Gökçen Çamur, haberi tatil için geldiği Samsun'un Atakum İlçesi'ndeki baba evinde aldı. Şehit haberiyle yıkılan 3 çocuk annesi Gökçen Çamur, Ankara'dan gelen Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait özel jetle Van'a gitti. Elanur (11), Begüm (7) ve Tuğçe (3) isminde 3 kız çocuğu babası olan Ahmet Çamur'un, Ramazan ayının 2'nci haftasında Ankara'dan görevli olarak Şemdinli'ye gittiği ve görevinin son gününde şehit düştüğü belirtildi.

4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Şemdinli'de Başkomiser Ahmet Çamur'un şehit olduğu saldırının ardından çıkan çatışmada biri kadın 4 terörist öldürüldüğü öğrenildi.
İlçe girişinde iş makinesiyle hendek açarak yolu kapatmak isteyen terör örgütü mensuplarıyla olay yerine müdahale için gelen güvenlik güçleri arasında çıkan ve 1 özel harekat polisinin şehit olduğu çatışmanın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyonda, biri kadın 4 terörist öldürüldü. Bölgede operasyon sürüyor.

DÜN BİNGÖL'DEN DE ACI HABER GELDİ: 3 ŞEHİT
Dün Bingöl'den de acı haber verdi. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, dün 15.00 sularında Bingöl'ün Karlıova ilçesi Hacılar köyünde mevkisinde bir grup terörist tarafından yapılan yol kapamasına müdahale amacıyla bölgeye intikal eden Jandarma Özel Harekat birliğine ait araçlarından birinin geçişi esnasında, önceden yola döşenmiş uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcının infilak etti. Saldırıda astsubay Muhammed Gürlek, Uzman Çavuş Musa Saydam ve Uzman Çavuş Haşim Dirik şehit düşerken 6 asker de yaralandı.

8 polisin şehit olduğu yer

DHA'nın haberine göre saldırının gerçekleştiği yerde, PKK'lı teröristler 17 Eylül 2012'de Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne ait çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında yola tuzakladığı bombayı yine uzaktan kumanda ile infilak ettirmişti. Saldırıda sekiz polis memuru şehit olmuştu. Yetkililer, Bingöl- Karlıova arasındaki karayolunun 4 ayrı noktasının patlayıcı döşenmesi konusunda riskli olduğunu belirtti. Hacılar köyü mevkisinin de patlayıcı tuzaklanması konusunda 'kırmızı nokta' olarak işaretlendiğini ifade edildi.
Şehit Dirik'in annesi Huma Dirik'in "Sabahtan bu yana içimde bir sıkıntı vardı. Ağzıma bir lokma ekmek koymadım. Meğer oğlum şehit olmuş" sözleri yürekleri dağlarken, Gürlek ise Osmaniye'nin verdiği 5. şehit oldu. bu arada Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bingöl ve Hakkari valililerini arayarak çatışmalarla ilgili bilgi aldı. Davutoğlu'nun, valilere terörle mücadelenin demokratik hukuk kuralları çerçevesinde tavizsiz sürdürülmesi talimatını verdiği belirtildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...