2 kişiyi öldüren eski eş, 4 saat kaçabildi!

/ Kaynak: DHA
2 kişiyi öldüren eski eş, 4 saat kaçabildi!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Edirne'de meydana gelen korkunç olayda 7 sene önce boşandığı eski eşinin evine giden adam 2 kişiyi öldürmüştü. Olaydan 4 saat sonra yakalandı.

Edirne'de 7 yıl önce boşandığı Hanife Özçelik'in evini basıp, burada bulunan eski eşinin sevgilisi olduğu öne sürülen Erkan Başyurt ve Serkan Elmalı'yı tabancayla vurarak öldüren Erkan Sağlam, olaydan 4 saat sonra saklandığı bağ evinde yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinde suçunu itiraf eden Sağlam, "Evdeki erkekleri vurmak için gitmiştim" dedi.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Şükrüpaşa Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi'ndeki Defne Apartmanın 5'nci katında meydana geldi. Hanife Özçelik, bir süre önce taşındığı apartmanda iki çocuğuyla birlikte oturduğu sırada sevgilisi olduğu öne sürülen bir otelin resepsiyon görevlisi Erkan Başyurt ve arkadaşları otopark işleten Serkan Elmalı ile Bahar Yılmaz misafirliğe geldi. Bir süre sonra da Hanife Özçelik'in 7 yıl önce boşandığı Erkan Sağlam, 34 GA 2814 plakalı otomobille apartmanın önüne gelerek 5'nci kattaki daireye çıktı. İçeri dalan Sağlam, iki çocuğunun gözleri önünde belinden çıkardığı tabanca ile 6 el ateş etti. Silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği Serkan Elmalı olay yerinde, Özçelik'in sevgilisi olduğu öne sürülen Erkan Başyurt ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hanife Özçelik ile arkadaşı Bahar Yılmaz ise evden kaçıp yakındaki bir bakkala sığındı.

4 SAAT KAÇABİLDİ

Olayın ardından inceleme başlatan Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent giriş çıkışında geniş çaplı arama başlattı. MOBESE kameralarından otomobili arayan polis ekipleri bağ evinde saklandığı bilgisi üzerine harekete geçti. Saat 01.30 sıralarında bağ evinin çevresini saran polis ekipleri katil zanlısı Erkan Sağlam'ı ruhsatsız silahıyla birlikte yakalayıp gözaltına aldı.
Sağlık kontrolünden geçirilen ve İstanbul Sultangazi de motor ustası olduğu öğrenilen Erkan Sağlam'ın ilk ifadesinde, "Namus davası, erkekleri vurmak için gitmiştim" dediği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...