61 yaşındaki iş adamının 21 yaşındaki kız arkadaşı canına kıydı

/ Kaynak: İHA
61 yaşındaki iş adamının 21 yaşındaki kız arkadaşı canına kıydı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da 60 yaşındaki bir iş adamının kız arkadaşı olan 21 yaşındaki genç kız, kıskançlık bunalımı sonucu 9. kattan atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, gece saatlerinde Çukurova ilçesine bağlı Kurttepe Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Mahmut Akgün Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, evli iş adamı H.E., 21 yaşındaki Gülten Nur A. ile sevgili oldu. İş adamı, genç kıza Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bir ev de kiraladı. İddiaya göre iş adamı, dün gece kıza İstanbul'a gideceğini söyledi. Bunun üzerine sinirlenen genç kız, "İstanbul'a gitme. Sen beni mi aldatıyorsun" diye tartışma çıkardı. İş adamı, tartışma üzerine iki arkadaşını eve çağırıp sevgilisini sakinleştirmelerini istedi. Ancak gelen arkadaşları da kızı sakinleştiremedi. Genç kız, tartışmaya devam ederek kıskançlık krizine girdi. Bir türlü sakinleştirilemeyen kız, 9. kattaki evin balkonundan kendini aşağı attı. İş adamı hemen olay yerine sağlık ve polis ekiplerini çağırdı. Gelen sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ise iş adamı ve 2 arkadaşın ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde incelemesini tamamlandıktan sonra, genç kızın cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. nbsp;
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. nbsp;


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...