Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hırsızı DNA'sı ele verdi

/ Kaynak: İHA
Hırsızı DNA'sı ele verdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te araçların camını kırarak içindeki çanta ve bilgisayarları çalan hırsızı, olay yerinde bıraktığı ter örnekleri ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in çeşitli mahallelerinde park halindeki araçların camını kırarak içinde bulunan çanta ve bilgisayarların çalınmasıyla ilgili çalışma başlatan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlıkları gerçekleştirdiği iddiasıyla bir ay önce İbrahim Halil B. (23) adlı şahsı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs delil yetersizliğinden serbest bırakıldı. Zanlıdan kan örneği alan polisler, olay yerinde delil olarak elde edilen ter örnekleriyle karşılaştırmak için Kriminal Daire Başkanlığı'na gönderdi. Olay yerindeki ter örneği ile DNA eşleşince şahıs yeninde gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Zanlının uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından sabıkası bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...