Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziantep'te yeğen cinneti! 4 ölü

/ Kaynak: İHA
Gaziantep'te yeğen cinneti! 4 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te dayı ile yeğen arasında çocukların oyun tartışması nedeniyle başlayan kavgada 45 yaşındaki adam, 4 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi de ağır yaraladı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde dayı ile yeğen arasında çocukların oyun tartışması nedeniyle başlayan kavga, faciayla noktalandı. Dayısına ve onun çocuklarına kurşun yağdıran 45 yaşındaki adam, 4 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi de ağır yaraladı.
Gaziantep'te yeğen cinneti! 4 ölü

Şehitkamil ilçesine bağlı Atalar Mahallesi'nde gece saatlerinde yaşandı. Akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında çocukların kavgası nedeniyle tartışma yaşandı. Yaşanan kavgada akraba oldukları belirlenen kişilerden 3'ü öldü, 2'si ağır yaralandı. Yaralılardan Şahin Hocaoğlu, kaldırıldığı Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayda ölenlerin sayısı 4'e ulaştı. 61 yaşındaki dayısı ile onun 13, 14 ve 38 yaşlarındaki çocuklarını öldüren şahıs, olaydan sonra kaçarken, kısa süre sonra jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Gaziantep'te yeğen cinneti! 4 ölü

KORKUP KAÇAN ÇOCUKLARI SAKLANDIKLARI YERDE VURDU
Babalarının yanında duran Cevdet Hocaoğlu ile Şahin Hocaoğlu'nu da vuran Fikret A., korkup kaçan 13 yaşındaki Oktay'ın peşine düşüp saklandığı duvarın arkasında vurduktan sonra evde saklanmaya çalışan 14 yaşındaki Fikret'in peşine düştü. Kapıyı zorlayıp açan gözü dönmüş yeğen, içerde saklanmaya çalışan Fikret'i de kafasına ateş ederek vurdu.
Gaziantep'te yeğen cinneti! 4 ölü

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...