Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu evde bir "ters"lik var

Bu evde bir "ters"lik var

YAŞAM Haberleri

Antalya'da bir grup girişimci tarafından içi ve dışıyla ters bir şekilde inşa edilen ev, ziyaretçilerinin başını döndürüyor.

Antalya'da bir grup girişimci tarafından yaptırılan ev, dış görüntüsünden içerisindeki eşyalara kadar her şeyiyle "ters" duruyor. Kundu Turizm Bölgesi'nde projesi Rusya'dan getirtilerek yaptırılan "ters ev", büyük ilgi görüyor. Giriş kapısının bile ters olduğu evde, perdeler, mutfak mobilyaları, tuvalet, yatak odası ve dolaplar ile oturma grupları, çamaşır makinesi gibi bütün eşyalar tavanda yer alıyor. Girişimcilerden Kaan Karahan, dünyada 12 ters ev bulunduğunu, 13'üncüsünü Antalya'ya açtıklarını ifade etti. Karahan, "Ev yüzde 25'lik eğimle ters bir şekilde duruyor. Ziyaretçiler eve girince büyük şaşkınlık yaşıyor. Eve ilk defa girenler bir baş dönmesi yaşıyor. Tavandaki eşyalara tutunarak dengelerini sağlamaya çalışıyorlar. Evi bir yılda 100 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...