Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayrampaşa'da kanlı saldırı, ölü ve yaralı var

/ Kaynak: AA
Bayrampaşa'da kanlı saldırı, ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri  / AA

Bayrampaşa'da silahlı saldırı! Küçükköyspor Kulübü yöneticisi Süt, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti, arkadaşı hafif yaralandı

Bayrampaşa'da, bir kafede silahlı saldırıya uğrayan Küçükköyspor Kulübü yöneticisi ve tribün lideri 30 yaşındaki Ramazan Süt yaşamını yitirdi, arkadaşı yaralandı.Alınan bilgiye göre, Yıldırım Mahallesi'nde bir kafede arkadaşlarıyla oturan Süt, kimliği belirsiz kişilerin ateş açması sonucu kafasına isabet eden kurşunla ağır yaralandı, arkadaşı Bayram Yıldırım ise ayağından hafif yaralandı.
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Süt, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Bazı internet sitelerindeki haberlerde olayın bir "Kürt-Türk çatışması" gibi gösterilmek istenmesine tepki gösteren Ramazan Süt'ün abisi Sinan Süt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki gün silahlı saldırıya uğrayan kardeşinin Gaziosmanpaşa Küçükköyspor Kulübü yöneticisi ve tribün lideri olduğunu belirtti.
Kardeşinin Küçükköy'de sevilen, sayılan, insanları birleştiren, taraftar içindeki Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Arap'ı kaynaştıran, aynı sofrada aynı ekmeği paylaşan bir kişi olduğunu vurgulayan Sinan Süt, şunları söyledi:
"Kardeşimizin cenazesini kimsenin kullanmasını kesinlikle istemiyoruz. Kardeşim vatan aşığı bir insandı. O, kötü alışkanlığı olmayan, memleketini seven, bu ülkenin birliğine, dirliğine inanan, bayrağının dalgalanmasına hizmet eden bir kardeşimizdi. Bu olayın bazı internet sitelerinde yazıldığı gibi son günlerdeki siyasi olaylarla ilgisi yoktur. Olay siyasi değil ferdi bir olaydır. 4 erkek kardeşiz. Ramazan en küçüğümüzdü. O bir cinayete kurban gitti."

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...