Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polis arabası kaza yaptı, 2 yaralı

/ Kaynak: İHA
Polis arabası kaza yaptı, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Manisa-İzmir kara yolu üzerinde devriye gezen polis aracı, bir aracın sıkıştırması sonucu kaza yaptı. Kazada, 2 polis yaralandı.

Kaza, saat 12.20 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre İzmir istikametine giden Doğan marka bir otomobil Alparslan Türkeş Köprülü kavşağı girişinde seyreden 45 A 2815 plakalı polis aracını sıkıştırdı. Polis memuru Mustafa Şahin yönetimindeki araç önce bariyerlere çarptı sonra ters dönerek 40 metre sürüklendi. Kazada, araçta bulunan polis memuru Mustafa Ş. ve emniyet personeli Nizamettin U. yaralandı. 
Çevredekilerin olayı 112 ve 155 ekiplerine haber vermesi sonucu olay yerine çok sayıda polis ve 112 ekibi sevk edildi. Yaralılar Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine kaldırılırken, Manisa İzmir Karayolu 45 dakika ulaşıma kapandı. 
Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren haberi alır almaz olay yerine gelirken, kazayla ilgili bilgi aldı. Polislerin kaza sırasında emniyet kemeri takmadığı bilgisine ulaştığını söyleyen Ceren, daha sonra telsizle tüm ekiplere anons geçerek emniyet kemeri takmayan polis ekiplerine de ceza yazılması talimatını verdi. 


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...