İstanbul sağanak yağışa teslim

İstanbul sağanak yağışa teslim

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da yer yer sağanak yağmur etkili oluyor. TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa mevkiinde de aniden bastıran yağmur sürücülere zor anlar yaşattı.

Bugün İstanbul başta olmak üzere Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Zonguldak, Bolu, Düzce, Bartın, Karabük, Çankırı, Çorum, Sinop ve Kastamonu'da gök gürültülü sağanak yağmurun etkili olması bekleniyor. Metrekareye 21 ile 50 kilo yağış düşeceği tahmin ediliyor.

İstanbul sağanak yağışa teslim

METEOROLOJİ'DEN UYARI: METREKAREYE 21 İLE 50 KİLO YAĞIŞ


Yağışlarla birlikte mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının da bugün yurdun batı, yarın ise kuzey ve iç bölgelerinde azalacağı, önümüzdeki hafta ise ülke genelinde normale döneceği belirtiliyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, yağışların sebep olacağı ani sel, su baskını, dolu, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...