Bayramınız Şimdiden Kutlu Olsun…

Bayramınız Şimdiden Kutlu Olsun…

YAŞAM Haberleri

İslamitatilyerleri.net Kurban Bayramı gelmeden, bayramınızı kutlamak için sizleri muhafazakâr otellerde tatile davet ediyor…

İslami tatilin lider web sitesi islamitatilyerleri.net Kurban Bayram'ında sunduğu fırsatlarla bayram tatilini dinlenerek ve eğlenerek geçirmek isteyen kullanıcılarını sevindiriyor.

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilip sıcak havaların son zamanlarını değerlendirmek isteyen tatilciler, istedikleri gibi muhafazakâr bir otel bulmak için aramalara devam ediyor. Tatile son bir iki gün kala İslami otellerde yer bulmak da oldukça zorlaşmış durumda.

İslamitatilyerleri.net bu noktada kullanıcılarına sunduğu fırsatlarla Kurban Bayramı tatiline çıkacakların bayramını şimdiden kutluyor. Tesettür otelleri ile yaptığı anlaşmalar sayesinde kullanıcılarına oda ve fiyatlar konusunda rahatlık sağlayan web sitesi ayrıca, Ekim ayında yapılacak muhteşem bir gemi turuna Kurban bayramı indirimi uyguluyor.

“Osmanlı'nın İzinde Gemisi ile - Pire (Patra, İnebahtı, Atina ), Girit (Hanya, Resmo), Rodos 20-24 Ekim 2015 4 Gece / 5 Gün,” muhteşem İslami gemi turu sizleri bekliyor. Üstelik 23 Eylül'e kadar yapacağınız rezervasyonlarda %25'e varan İndirim kazanıyorsunuz. İslamitatilyerleri.net, bu fırsatları ile hem bayramda hem de bayram sonrasında sizlere büyük ayrıcalıklar sunarak bayramınızı iki katına çıkarmayı amaçlıyor.

Siz de Kurban Bayramında İslami otellerde ayrıcalıklı bir tatil geçirmeyi planlıyorsanız, hemen islamitatilyerleri.net web sitesine girerek dilediğiniz muhafazakâr otele rezervasyon yaptırın. Geç kalmayın, Bayram gelmeden bayramınızı kutlayın…

İslamitatilyerleri.net, İyi Bayramlar Diler…

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...