Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deniz ulaşımına hava engeli

/ Kaynak: İHA
Deniz ulaşımına hava engeli

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kuvvetli yağış ve rüzgar, Marmara Denizi üzerindeki ulaşımı da olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde İDO ve BUDO'nun Bursa-Yenikapı-Kadıköy ve Bandırma seferleri iptal edildi. İstanbul - Bursa ve Bandırma arasında yapılması planlanan bazı deniz ulaşımı seferleri Marmara Bölgesini etkisi altına alan yağmur ve şiddetli fırtına nedeniyle iptal edildi. Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, saat 10.45 ve 11.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 12.30'daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri programdan kaldırıldı.BUDO'nun saat 09.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) seferi de yapılamadı.
İstanbul Deniz Otobüsü İşletmeleri'nden (İDO) yapılan açıklamaya göre, 08:00 Bursa-Armutlu-Armutlutk-Yenikapi-Kadiköy, 09:00 Bursa-Yenikapi-Kadiköy, 09:50 Bandirma - Yenikapi - Bostanci Deniz Otobüsü, 10:30 Bursa-Yenikapi-Kadiköy, 11:40 Kadikoy-Yenikapi-Bursa, 12:00 Bostanci-Yenikapi-Bandirma seferleri de hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...