HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İnşaat temeli kazısında insan kafatası bulundu

Kaynak:
İnşaat temeli kazısında insan kafatası bulundu

YAŞAM Haberleri  / 

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde bir inşaat temeli kazısında işçiler tarafından insan kafatası bulundu. Polis, kafatasına incelenmek üzere el koydu.

Rauf Denktaş Caddesi'ndeki eski evini 2 hafta önce yıktırıp, yerine yenisini yapmak isteyen Hüseyin Manav, çalışma başlattı. Bu sabah yapılan temel kazısı sırasında işçiler, bir insan kafatasına rastlayıp, durumu Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. İnşaat alanına gelen polis ekipleri, kafatasına el koydu. Kafatasının bulunduğu yerde başka bir kemik parçasına ise rastlanmadı. Soruşturma başlatan polis, kafatasının incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceğini bildirdi. 
Çivril'de bazı yaşlılar ise, kafatasının bulunduğu Rauf Denktaş Caddesi'nde 2 asır önce küçük bir mezarlık olduğunun bilindiğini, bulunan kafatasının mezarlardan birinden çıkma olasılığının yüksek olduğunu söyledi.

YAŞAM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...