Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barıştığı eşi tarafından öldürüldü

/ Kaynak: DHA
Barıştığı eşi tarafından öldürüldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Eşinin şiddet uygulaması yüzünden evini terk edip babasının evine sığınan kadın, tekrar barıştığı eşi tarafından öldürülmüş halde bulundu.

AYDIN'ın Sultanhisar İlçesi'nde eşinin şiddet uygulaması yüzünden evini terk edip anne ve babasının evine sığınan 45 yaşındaki Yasemin Gölgesiz Özdemir, tekrar barıştığı eşiyle gece boyunca tartıştıktan sonra sabaha karşı, bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Kayıp koca A.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı. 
 
Olay, Atça Mahallesi 19 Sokak numara 47'deki tek katlı müstakil evde meydana geldi. Yaklaşık 15 yıl önce ilk eşinden boşanan 3 çocuk annesi Yasemin Gölgesiz Özdemir, kendisi gibi boşanmış aşçı A.Ö. ile geçen yıl İzmir'de tanıştı. Evlenip, Manisa'nın Kula İlçesi'ne yerleşen çift, kısa bir süre geçimsizlik yaşamaya başladı. İddiaya göre A.Ö., Yasemin Gölgesiz Özdemir'e şiddet uyguladı. Canına tak eden kadın, geçen Kurban Bayramı öncesi Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde yaşayan anne ve babanın yanına taşındı. Bayramda, af dilemek için Sultanhisar'a gelen A.Ö., hem eşi Yasemin'den hem de ailesinden özür diledi. Kocasının özrünü kabul eden Yasemin Gölgesiz Özdemir ile A.Ö., kadının ailesinin evinde kalmaya devam etti. 
 
NAMAZ VAKTİ ORTAYA ÇIKTI
 
Dün gece çift arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Gece 03.00'e kadar süren tartışmada, gürültülere dayanamayan anne 67 yaşındaki Nevrigül Gölgesiz, çiftin odalarına giderek kızına ve damadına neden tartıştıklarını sordu. Herhangi bir sorun olmadığını söyleyen çift, yaşlı kadını odadan gönderdi.
 
Eşi 72 yaşındaki Necip Gölgesiz ile birlikte namaz kılmak için saat 06.00'da uyanan  Nevrigül Gölgesiz, çiftin oda kapısının açık olduğunu fark etti. İçeri baktığında damadı A.Ö.'nün odada olmadığını, kızı Yasemin'in ise kanlar içinde cesedini görünce şoke oldu.
İhbar üzerine eve gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, sağ karnı, boynu ve sol bileğinde bıçak yarası bulunan Yasemin Gölgesiz Özdemir'in olay yerinde öldüğü belirlendi. Polis ekipleri, evde inceleme yaptı. 
 
Yasemin Gölgesiz Özdemir'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayeti işledikten sonra kaçtığı değerlendirilen A.Ö.'nün yakalanması için  polis çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Yasemin Gölgesiz Özdemir'in ilk evliliğinden olan oğlu 23 yaşındaki M.K. annesinin öldürüldüğünü öğrenince hemen eve geldi. Kendisi de eşine şiddet uyguladığı için aranan M.K., polis ekibinin eve gelip inceleme yapması sırasında olay yerinden uzaklaştı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...