Şehit oğlunun yürek yakan sözü: Babamı istiyorum!

Şehit oğlunun yürek yakan sözü: Babamı istiyorum!

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'da teröristlerin açtığı ateş sonucu hamile eşi ve 3 yaşındaki oğlunun yanında şehit olan polis memuru gözyaşları arasında memleketine uğurlandı.

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu hamile eşi Yağmur ve 3 yaşındaki oğlu Yusuf'un yanında şehit olan polis memuru Salih Eroğlu (30), gözyaşları arasında memleketi Ankara'ya uğurlandı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törende güçlükle ayakta duran şehidin yakınlarını, meslektaşları teselli ederken, eşi Yağmur Eroğlu sık sık baygınlık geçirdi. Eroğlu'nun cenazesinin katafalka koyulduğu sırada küçük Yusuf ağlayarak, “Babama gitmek istiyorum. Evimize gidelim” demesi üzerine annesi “Evimiz mi kaldı?” diye feryat etti. Anne Hatice Eroğlu ise, oğlunun tabutu başında daha fazla dayanamayarak bayıldı. Salih Eroğlu'nu naaşı, Ankara'nın Çubuk ilçesinde dualarla defnedildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...